Bakan Yerlikaya duyurdu! Çetinler Organize Suç Örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya duyurdu! Çetinler Organize Suç Örgütü  çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen 15 Operasyonu’nda Çetinler Organize Suç Örgütü’nün çökertildiğini duyurdu.

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Mahzen-15' operasyonları kapsamında, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Çetinler' suç örgütüne mensup 109 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Suç Örgütü haberleri | TRT Haber Sayfa 6 | TRT Haber

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul merkezli olarak Kocaeli, İzmir, Bursa, Samsun, Diyarbakır ve Erzincan illerinde 'Çetinler' suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Çetinler çetesi çökertildi! 109 şüpheli yakalandı - İGF HABER

Operasyon kapsamında, elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de aralarında bulunduğu 109 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, uyuşturucu madde ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, iş yeri kurşunlama ve yağma gibi suçları işledikleri tespit edildi.

Operasyonda ayrıca, 7 adet ruhsatsız tabanca, 4 kilogram eroin, 2 kilogram metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, bonzai, kokain ve uyuşturucu hap ile birlikte çok sayıda şarjör, fişek ve yüklü miktarda para ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

77777.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar