Bakan Karaismailoğlu, Togg ile Trabzon’u gezdi!

Bakan Karaismailoğlu, Togg ile Trabzon’u gezdi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Togg'u, milletvekili adayı olduğu Trabzon sokaklarında kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekili adayı olduğu Trabzon''da Togg''u deneyimledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yapan Karaismailoğlu, Türkiye’de, dünyanın en akıllı cihazlarından birini ürettiklerini söyledi.

Türkiye’nin aradaki 100 yıllık farkı 20 yılda ortadan kaldırdığını dile getiren Karaismailoğlu, "1961 yılında demiryolu mühendislerinin Eskişehir’de üretmiş olduğu devrim otomobilinden, devrin otomobiline geldik.

Teknolojinin en yükseği ile piyasaya girerek aradaki farkı ortadan kaldırdık. Türkiye’nin akıllı cihazı Türkiye’nin akıllı yollarında seyahat etmeye başladı. Bugün kendi yerli ve milli arabamızdan bahsediyoruz. Türkiye, yedek parçaları bildiğimiz markalara ihraç ediyor aslında.

Kendi markasıyla bütün dünya yollarında seyahat edecek. Türkiye, demiryollarında da kendi ekipman ve araçlarını üretir pozisyona geldi. Bunlar çok güzel gelişmeler, artarak sürecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yıldır Türkiye tahmin edilemeyen bir şekilde büyüyor, büyümeye de devam edecek" diye konuştu. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar