Murat Kurum açıkladı: 81 ilde sosyal konut projesi başlıyor

Murat Kurum açıkladı: 81 ilde sosyal konut projesi başlıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ağustos ayını işaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği haberi duyurdu. Bakan Kurum'un açıklamasına göre 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak.

BAKAN BOMBA HABERİ AÇIKLADI: AĞUSTOS AYINDA 81 İLDE BAŞLIYOR

Türkiye''de 81 ilde başlayacak projeyi Bakan Kurum duyurdu. Çankaya İleri Mahallesi''nde yapılacak konutların temel atma törenine katılan Kurum, Erdoğan''ın açıklayacağı projeye ilişkin detayları verdi.

"YENİ SOSYAL KONUT PROJELERİMİZİ DUYURACAĞIZ"

İşte Bakan Kurum''un açıklamalarından öne satır başları:

İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız.

"BİR KEZ DAHA SÖZ VERİYORUZ"

Isparta''da temel atma ve açılış törenlerine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Isparta’dan milletimize bir kez daha söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; dar gelirli olup da ev sahibi olmayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar; konutlar inşa etmeye, yeni yuvalar kurmaya, yavrularımızı mutlu etmeye; aşkla, şevkle, azimle devam edeceğiz.''''

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar