Bakan Bak: Uluslararası alanda 3 bin 617 madalya elde ettik

Bakan Bak: Uluslararası alanda 3 bin 617 madalya elde ettik
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından bugün itibarıyla Türkiye’nin 2023 yılında kazandığı madalya sayılarını paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından bugün itibarıyla Türkiye’nin 2023 yılında kazandığı madalya sayılarını paylaştı. Bakan Bak, milli sporcularımızın 2023 yılında 1170 altın, 1269 gümüş, 1178 bronz olmak üzere toplamda 3 bin 617 madalya kazandıklarını duyurdu.

'BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK'

Paylaşımının ardından konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Bakan Bak, sporcularımızın yüzümüzü ağartmaya devam ettiğini belirterek şunları dile getirdi:

"2002 yılından bu güne dek başlatmış olduğumuz tesisleşme hamlesi içerisinde çok büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Bu yatırımlar neticesinde işte gururla paylaşıyoruz madalya tablomuzu. Sporcularımız göstermiş olduğu üst düzey performansla uluslararası alanda an itibarıyla 1170 altın, 1269 gümüş, 1178 bronz olmak üzere toplamda 3 bin 617 madalya kazandı. Bizler sporcularımızla gurur duyuyor, onları alkışlıyoruz. Başarılarımız artarak devam edecek. Onlar madalyalar için çok çalışmaya, bizler de onların hikayelerini yazmaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar