Bahçelievler E-5 Karayolu’nda kaza: Araç takla attı

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda kaza:  Araç takla attı
Bahçelievler, İstanbul – İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, gece yarısı yaşanan trafik kazası yürekleri ağza getirdi.

E-5 Karayolu Edirne istikametinde, saatler 04.30'u gösterirken, bir otomobilin kontrolünü kaybederek otobüs durağına çarpması sonucu korku dolu anlar yaşandı.

Kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylar netleşirken, görgü tanıklarının ifadelerine göre, 34 EIZ 104 plakalı otomobilin sürücüsü Yasin Özçelik, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, önce otobüs durağına vurdu, ardından takla atarak yakındaki bir binanın bahçesine savruldu ve orada park halindeki bir kamyonete çarptı.

Bu sırada, otobüs durağında servisini bekleyen vatandaşlardan Mustafa Aşlayıcı, kıl payı kurtuluşunun hikayesini paylaştı. Aşlayıcı, "Araç kayarak gelirken doğrudan kaldırıma çarptı ve takla attı. Kendimi son anda kurtarabildim, yola zor attım," diyerek yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Kaza mahalline ilk ulaşan Bahçelievler sakinleri, yaralı sürücüyü araçtan çıkarmak için seferber oldu. Olay yerine kısa sürede intikal eden polis ve sağlık ekipleri, kazaya müdahale ederek Yasin Özçelik'i ayakta tedavi etti. Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu, kazadan hafif sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen çekici, hasar gören aracı bulunduğu yerden kaldırdı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, bölge sakinleri gece yarısı yaşanan bu korkunç kazadan sonra şok içindeydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar