Bahçeli'nin Erdoğan'a güveni tam: Erdoğan'ın yüzde 50'yi aşacağını iddia etti

Bahçeli'nin Erdoğan'a güveni tam: Erdoğan'ın yüzde 50'yi aşacağını iddia etti
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Bahçeli, yaklaşan seçimler ve gündemdeki konuları değerlendirdi. Yaklaşan seçimler öncesinde flaş bir oy oranı veren Bahçeli, ''Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah aşan bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir" dedi.

BAHÇELİ, ERDOĞAN İÇİN OY ORANI VERDİ! FERSAH FERSAH...

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, "Gittiğimiz her yerde gördüğümüz gerçek şudur; 2023''te Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Millet İttifakı''nın şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun, Cumhurbaşkanımız Erdoğan yüzde 50''yi fersah fersah aşan bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir." dedi

Devlet Bahçeli''nin konuşması şöyle:

İnsanın olgunluğu gibi siyasetin de olgunluğundan bahsetmek mümkündür. Olgunlaşmak demek, alınan kararların, taşınan kalplerin hassasiyet düzeyindeki tırmanışı demektir. Her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan bir siyaset anlayışının ne olgunluğundan ne omurgalı duruşundan söz edilebilir. Basit ve bayağı siyasetin ömrü pişkinlikle gelip geçecektir.

Türk siyasetinin çözüm bekleyen en önemli sorunlarından birisi bu tip siyaset ve siyasetçi akımının varlığıdır. Bugün ne yaşıyorsak izleri dündedir. Bugün neyle karşılaşıyorsak hedefleri yarındadır. Hedefi büyük olanın inancı da büyüktür. Her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan bir siyaset anlayışının ne olgunluğundan ne omurgalı duruşundan söz edilebilir. Basit ve bayağı siyasetin ömrü pişkinlikle gelip geçecektir.

SABIRLA 2023’TEKİ ZAFERE YÜRÜYORUZ

Maksat milletimizi güzelliklerin en güzeliyle buluşturmaktır. Biz insan üstü bir gayretle çalışıyoruz, Geceyi gündüze katıyoruz, azımızı çok yapmak için sürekli çabalıyoruz. Cumhuriyetin 100. yıldönümüne adım adım hazırlanıyoruz.

''ERDOĞAN YÜZDE 50’Yİ AŞARAK CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK''

MHP 18 Şubat 2022’den beri 493 ilçemizi ziyaret etmiştir. Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor. İnsanımıza muhabbetle dokunuyor. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz gerçek şudur; 2023’te Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır.

Millet İttifakı’nın şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun, Cumhurbaşkanımız Erdoğan yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar