Bahçeli Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti

Bahçeli Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrine ziyarette bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli, Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında Alparslan Türkeş'in kabrine karanfil bıraktı ve bakır ibrikle su döktü.

Gazetecilere açıklama yaparken Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Bahçeli, Türkiye'nin devlet ve millet olarak önemli meselelerle karşı karşıya olduğunu belirtti. İç ve dış tehditlerle baş etmek zorunda olduklarını vurgulayan Bahçeli, Türkiye'nin terörle mücadelede önemli adımlar attığını söyledi. "Şimdi yeni bir süreçteyiz" diyen Bahçeli, bu sürecin Türk milletinin dirilişi, ayağa kalkışı ve milletler arasındaki mücadelede hak ettiği yeri alması için bir vesile olduğunu ifade etti.

burak-yilmaz-2024-nisan-new-folder-5-aa-34233203.webp

Aritmetikte olduğu gibi, Türkiye'nin de birleşmeye ve büyümeye ihtiyacı olduğunu belirten Bahçeli, siyasi istikrarın sağlanması gerektiğini dile getirdi. Siyasi partiler arasında yaşanan çatışma ve karmaşanın iyi olmadığını söyleyen Bahçeli, siyasi istikrarın öncelikle partilerin içinde sağlanması gerektiğini vurguladı.

burak-yilmaz-2024-nisan-new-folder-5-aa-34233198.webp

Gelecek dönemde siyasi partilerin kendi içlerinde istikrarı sağlamaları ve sonra ülkeye istikrar getirmeleri gerektiğini belirten Bahçeli, Türkiye'nin inşasında ortak iradeyi ortaya koymaları gerektiğini söyledi.

Bahçeli, televizyon programlarını yakından takip ettiğini ve önemli yorumlar yapıldığını belirterek, medyanın Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda aydınlatıcı olması gerektiğini dile getirdi. Yerelleşme, cepheleşme ve ayrışma söylemlerine son verilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, medyanın bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

burak-yilmaz-2024-nisan-new-folder-5-aa-34233198-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar