Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?
Bahar dizisinde yer alan Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu'nun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

Demirhan Demircioğlu kimdir?

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve reyting sıralamasında birinci olan Bahar dizisinin Aziz Uras karakteri insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu'nun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Bahar dizisi Aziz Uras kimdir? Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

Demirhan Demircioğlu, 1999 yılında İstanbul'da doğmuş ve şu anda 25 yaşındadır. Çocukluğunu İstanbul'da geçiren Demircioğlu, eğitim hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde yer alarak başlamış ve dikkat çekmiştir. ilk oynadığı televizyon dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Hekimoğlu'dur. Buradaki rolünün ardından TRT1'de yayınlanan 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' dizisinde rol almıştır. Bahar dizisinden önce ise 'İçimizdeki Ateş' dizisinde oyunculuk yapmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar