Bahar Candan neden tutuklandı? İşte Bahar Candan ve Nihal Candan'ın tutuklanma nedeni...

Bahar Candan neden tutuklandı? İşte Bahar Candan ve Nihal Candan'ın tutuklanma nedeni...
Katıldıkları moda programıyla ünlü olan ve fenomen haline gelen Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin tutuklandığı haberi sonrası tutuklanma nedenleri merak ediliyor. Fenomen kardeşler yapılan operasyon sonrası önce gözaltı alındı, ardından tutuklandı. İşte merak edilenler...

Son gelişmeler sonrası fenomen isimlerden olan Nihal Candan ve Bahar Candan'ın tutuklandığı açıklandı. Türkiye'nin haftalardır konuştuğu Dilan Engin Polat olayı sonrası, bu kez kara para akladıkları iddiasıyla Candan Kardeşler için operasyon yapıldı.

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ile Nihal Candan kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Moda yarışmasıyla ünlenen Nihal Candan'ın İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gördüğü biliniyordu. Kardeşi Bahar Candan da yine ablası gibi hukuk bölümünde lisans eğitimi almaktaydı.


BAHAR CANDAN VE NİHAL CANDAN TUTUKLANDI MI?


Bahar ve Nihal Candan'ın tutuklanma sebebi de merak edildi. Resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza satarak güven kazanan suç örgütünün, bu yöntemle araç talepleri aldığı ve para topladıklarını tespit edilmişti. Olay sonrası ihalede sorun olduğu nedeni ile mağdurlara geri ödeme yapılmadığı öğrenilmiş ve araç teslimi sağlamadıkları ortaya çıkmıştı.

Polis ekipleri, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin söz konusu çetenin paralarını akladıklarını da öğrendi. Bunun üzerine Nihal ve Bahar Candan ile Hacı İsrafil Sağlam düzenlenen operasyon sonrası gözaltına alındı. Küçükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen şüpheliler Cumhuriyet savcısına ifade vermelerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.


SUÇLAMALARI REDDETTİLER


Nihal ve Bahar Candan kardeşler, dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, polis tarafından kendilerine sorulan isimleri de tanımadıklarını ifade ettiler.

"2 MİLYON YAZACAĞIMA YANLIŞLIKLA 12 MİLYON YAZDIM"

Bahar Candan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımını ise "O paylaşımda 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım ve amacım espriydi" şeklinde açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar