Babasını kaybeden Damla Ersubaşı eski eşi ve kardeşine küfürler yağdırdı!

Babasını kaybeden Damla Ersubaşı eski eşi ve kardeşine küfürler yağdırdı!
Sihirli Annem dizisinden tanıdığımız oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Bu üzücü haberle birlikte, Ersubaşı'nın eski eşine ve eşinin kardeşine yönelik sert ifadeleri dikkat çekti.

Damla Ersubaşı, babasının vefatını duyurduktan sonra sosyal medyada eski eşi Mustafa Can Keser ve onun kardeşine hakaretler yağdırdı. Bu sözler gündemi sarstı.

Eski eşiyle arasında velayet mücadelesi süren Ersubaşı, daha önce "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Ancak Ersubaşı, bu ifadelerin montaj olduğunu dile getirmişti.

640xauto-002.webp

Şimdi ise babasının ölümünü duyururken kullandığı sözlerle gündemde. "Gitti pamuğum bitti her şeyim" diyerek acısını dile getirdikten sonra, adeta bir sinir krizi geçirerek "P.zevenk" şeklinde inanılmaz ifadeler kullandı.

ty.jpg

Damla Ersubaşı, paylaşımında "Torbacı Serkan Keser ne oldu canım kızlarım derken iyiydi he benim babamın kalbi dururken şimdi ne oldu? P.zevenk kardeşin beni arayıp iyi ki öldü derken iyiydi di mi? Torbacı Serkan Keser he?" şeklinde sözler sarf ederek şaşkınlık yarattı.

hu.jpg

Bu duruma karşılık Serkan Keser ise, "İspat edemediğin her şeyin hesabını mahkemede vereceksin" diyerek tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

yy-001.jpg

u7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar