Baba Bülent Cihantimur ifade vermek için adliyede!

Baba Bülent Cihantimur ifade vermek için adliyede!

Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un karıştığı trafik kazasına ilişkin baba Bülent Cihantimur ifade vermek üzere adliyeye geldi.

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur Eyüpsultan'da seyir halindeyken arıza nedeniyle park halinde bulunan ATV tipi araçlara çarpmış, kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlu T.C.'yi olay yerinden kaçırmış, daha sonra anne-oğulun Mısır'a kaçtığı tespit edilmişti.

66.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında anne Eylem Tok hakkında 'suçluyu kayırma' suçundan, oğlu T.C. hakkında ise 'bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak' suçundan tutuklama kararı çıkarılmış, kırmızı bülten çıkarılması talep edilmişti.

Şüphelilerin ABD'ye kaçtıkları ve iade talebinde bulunulduğu da ortaya çıkmıştı. Baba Bülent Cihantimur'a ise 'yurt dışına çıkış yasağı' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmıştı. Baba Bülent Cihantimur şüpheli sıfatıyla adliyeye ifade vermeye geldi.