Azra bebek donmak üzereyken kurtarıldı

Azra bebek donmak üzereyken kurtarıldı
Beyoğlu’nda anneanne ve dedesi ile birlikte yaşayan 26 yaşındaki S.A., birlikte olduğu kişiden hamile kaldı. İddiaya göre anneanne ve dede doğumdan sonra bebeği zorla alıp sokağa bıraktı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki S.A., birlikte olduğu kişiden Azra bebeğe hamile kaldı. Bu durumu birlikte kaldığı anneannesi ve dedesine söyleyemedi. Büyüyen karnını doğuma kadar onlardan sakladı evin banyosunda tek başına doğum yaptı.

İddiaya göre, doğum yapınca dede ve anneanne bebeği zorla alıp Sultangazi''de bir mahalle de yol kenarına bıraktı. Bir süre sonra sokaktan geçen vatandaşlar bebeği donmak üzereyken fark edip sağlık ekiplerine haber verdi.

Sabah’tan alınana habere göre, kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde yapılan kontrollerin ardından hemen hastaneye kaldırılan bebeğe polis ekipler Azra ismini verdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri bebeği sokağa bırakan kişiyi bulmak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Adliyeye sevk edilen anneanne ve dede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Azra bebek ve annesi koruma altına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar