Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Bakın hangi oyuncu canlandıracak

Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Bakın hangi oyuncu canlandıracak
Türk Halk Müziği ve arabesk türünün unutulmaz sanatçılarından biri olan Azer Bülbül’ün hayatı beyaz perdeye taşınıyor.

"Yaralandın mı Ey Can," "Dokunmayın Çok Fenayım," ve "Her An Her Şey Olabilir" gibi eserleriyle müzik dünyasında iz bırakan Azer Bülbül’ün hayatını konu alan filmin başrolünde ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan yer alacak.

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, 2012 yılında aramızdan ayrılan Azer Bülbül'ün hayatını perdeye taşıyacak isim olarak Cihangir Ceyhan seçildi. Ünlü oyuncu, Azer Bülbül'ün duygusal ve sanatsal yolculuğunu izleyicilere en etkileyici şekilde aktarmak için kamera karşısına geçecek.

gg.jpg

Cihangir Ceyhan, ilk kez YouTube'da izleyiciyle buluştuğu Adana 01 dizisindeki Cio Baba karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından 2017 - 2021 yılları arasında Çukur dizisinde canlandırdığı Azer Kurtuluş karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Alev Alev ve Camdaki Kız dizilerinde de başarılı performansıyla adından söz ettiren Ceyhan, şimdilerde ise arabesk türünün unutulmaz isimlerinden biri olan Azer Bülbül’e hayat verecek.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiş. Babası Elazığlı, annesi ise Diyarbakırlı olan Ceyhan, hem Adana'nın hem de Türkiye'nin sevilen oyuncularından biri haline gelmiş.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar