Ayvalık’ta engelli oyuncular minik yürekleri fethetti

Ayvalık’ta engelli oyuncular minik yürekleri fethetti
Ayvalık ilçesinde, engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesi tarafından sahnelenen "Bücür Amca" isimli çocuk oyunu, Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi'nde minik seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Tıp dilinde Akondroplazi olarak bilinen, halk arasında ise "Cüce" olarak isimlendirilen bir engeli bulunan Ercan Kubaş'ın yazıp yönettiği oyunda, eşi Aysun Kubaş ve kızları Yağmur Kubaş da oyuncu kadrosunda yer aldı.

Oyun, minik seyircilerin yüzlerini kahkaha ile güldürdü. Sahnedeki oyuncuların etkileyici performansı, izleyicilerin minik yüreklerini fethetti. Ercan Kubaş'ın kaleme aldığı hikayenin yanı sıra, dekor ve kostüm tasarımı da kızı Yağmur Kubaş tarafından hazırlandı. Oyuncular, sahne performansları sırasında zaman zaman minik seyircilerle sohbet ederek etkileşimde bulundu.

Ayvalık Belediyesi'nin sömestre tatili süresince düzenlediği tiyatro günleri programında 2 seans olarak sergilenen ücretsiz oyun, toplamda 400 çocuğun keyifle izlemesine olanak tanıdı. Oyunun ardından sahnedeki oyuncular, Ayvalık Belediyesi Kültür Sanat Müdürü Ayşe Urul ve Kültür Sanat İşleri Koordinatörü Erkan Cılak tarafından tebrik edildi. Engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesinin sergilediği bu duygusal ve eğlenceli oyun, Ayvalık'ta unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşattı.

aw130609-03.jpg

aw130694-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar