Aylık 30 bin TL maaş vaad eden İBB adayı sandık başında gözaltına alındı

Aylık 30 bin TL maaş vaad eden İBB adayı sandık başında gözaltına alındı
Aylık 30 bin lira maaş vaadiyle dikkat çeken bağımsız İBB adayı protesto amacıyla yüzüne atlet örterek oy kullanmaya gitti, sandık başında gözaltına alındı.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un bağımsız adaylarından biri olan 58 yaşındaki Yaşar Polat iddialı vaatleriyle dikkat çekmişti.

AYDA 30 BİN LİRA MAAŞ VAADİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Polat, seçmenlere ayda 30 bin TL maaş ve mayo-bikini üretiminde devrim yapacağına dair sözler vermişti.

5

Polat, Yüksek Seçim Kurulu'na başvurarak oy pusulasında fotoğrafının yer almasını talep etmiş ancak bu talebi reddedilmişti.

123

SANDIK BAŞINDA GÖZALTINA ALINDI

Show Haber'de yer alan habere göre protesto amacıyla sandığa kafasına geçirdiği beyaz atletle giden Polat, oy kullanmak üzere ilerlerken polis tarafından durduruldu ve sandık başında gözaltına alındı. Polat’ın ne kendisi ne de eşi oy kullanabildi.

42

YÜZÜNE BEYAZ ATLET KAPATIP OY VERMEYE GİTTİ

Polat yaşadığı şaşkınlığı şöyle anlattı: Memur yüzünü aç öyle koy dedi. Polisler saat 3 buçuk gibi beni aldı, saat 6 buçuk gibi serbest bıraktılar. Bana oy kullandırtılmadı. Benim resmimi gizleyerek bu ülkeye kötülük ettiler.

Seçimde 186 oy alan Polat kendi sandığında sıfır çekti. Polat kendisine oy veren 186 kişinin kim olduğunu bilmediğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar