Ayıp olur diye gruptan çıkamayanları sevindirecek haber: WhatsApp gruplarına son kullanma tarihi geliyor!

Ayıp olur diye gruptan çıkamayanları sevindirecek haber: WhatsApp gruplarına son kullanma tarihi geliyor!
Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal bir ağ olan WhatsApp, müthiş yenilikler sunmaya devam ediyor. WhatsApp'a gelecek yeni bir özellik sayesinde, artık gruplar için son kullanma tarihi olacak.

Sosyal ağlar arasında en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

WhatsApp''ın son iOS beta sürümünde tespit edilen bir özellik sayesinde, artık gruplar için son kullanma tarihi belirlenebilecek. Peki bu özellik ne işe yarayacak?

WhatsApp''ta oluşturulan gruplar zaman zaman kalıcı olsa da bazı gruplar, kısa vadeli olarak oluşturuluyor.

Örneğin, bir arkadaşınızın doğum günü için grup oluşturduktan sonra, doğum günü bittiğinde grup artık pek de kullanılmıyor.


WHATSAPP UYARI GÖNDERECEK

WhatsApp''ın geliştirme aşamasındaki yeni özelliği, bir grubun son kullanma tarihi geldiğinde kullanıcıya bildirim gönderecek.

Daha sonra kullanıcı, dilerse gruptan çıkabilecek veya gruptaki mesajları silebilecek.

En Son Haber; WhatsApp''taki grupların son kullanma tarihlerini kullanıcılar belirleyecek. Söz konusu özellik ile birlikte; kullanıcılar bir gün, bir hafta veya dilediği bir tarihi son kullanma tarihi olarak seçebilecek.

Yeni özellik henüz test aşamasında olduğundan daha fazla bilgi yok. WhatsApp geliştiricileri, ilerleyen dönemlerde son kullanma tarihi gelen gruplardan otomatik olarak çıkma gibi seçenekler de sunabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar