Ayhan Sicimoğlu parasını isteyen çalışanını dövdü

Ayhan Sicimoğlu parasını isteyen çalışanını dövdü

Ayhan Sicimoğlu'nun parasını istemeye gelen bir personeliyle yaşadığı tartışma gündem yarattı. Tartışmanın ilerlemesiyle Simicioğlu'nun personeline tokat attığı anlar, personel tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sosyal medyada Ayhan Sicimoğlu ve personelinin yer aldığı bir video gündem oldu. Sicimoğlu'nun, işini beğenmediği için kovduğu iddia edilen bir personeline saldırdığı anlar, personel tarafından saniye saniye kaydedildi.

953.jpg

Televizyon programcısı ve gezgin Ayhan Sicimoğlu, parasını istemeye gelen bir personeline tokat attığı görüntüleriyle sosyal medyada gündem oldu. Olay, personel tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve videolar kısa sürede yayıldı.

8.jpg

ÇALIŞANINA SALDIRDI

Ayhan Sicimoğlu'nun parasını istemeye gelen bir personeliyle yaşadığı tartışma gündem yarattı. Tartışmanın ilerleyen anlarında Sicimoğlu'nun "Çalışana para verilir." dediği duyuluyor.

640xauto-1-66786d384acb4.jpg

Görüntülerde, Sicimoğlu daha sonra personelin üzerine yürüyüp tokat attıktan sonra arabasına binerek olay yerinden ayrıldı. Olayı kaydeden personel ise Sicimoğlu'nu polise şikayet edeceğini belirtti.

rjnorvbdyukoqifadjvhaq.webp

AYHAN SİNAN SİCİMOĞLU KİMDİR?

25 Ağustos 1950 doğumlu olan Ayhan Sinan Sicimoğlu, müzisyenlik, gezginlik, radyo ve televizyon programcılığı, Kültür ve gezi programlarıyla tanınmasının yanı sıra özellikle Latin müziği üzerine yaptığı araştırmalarla bilinir. Aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen perküsyon sanatçılarından biridir.