Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününde altın ve dolarla havada uçuştu: Kimler katıldı kimler

Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününde altın ve dolarla havada uçuştu: Kimler katıldı kimler

Ankara Emniyeti tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan suç çetesi lideri Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününe ait görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

TURGAY SAKARYA / GÜNBOYU

Ankara’da yer altı dünyasında 'Kaplan' grubu olarak bilinen ve 15 Temmuz gecesi eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte ellerinde kalaşnikof silahlarla TRT önünde verdikleri pozla gündeme gelen çetenin lideri Ayhan Bora Kaplan dün gözaltına alındı.

Kaplan'ın geçen hafta oğlu için düzenlediği sünnetin görüntüleri ortaya çıktı. Düğün yer altından birçok ismi bir araya getirdi.

Düğüne katılan isimler ise dikkat çekti. Barış Çakıcı, Necati Arabacı, Menderes Kutlu, Selahattin Yılmaz gibi isimlerin hazır bulunduğu düğünde, Ayhan Bora Kutlu misafirlerini kapıda karşıladı.

Gecenin dikkat çeken isimlerinden biri olan Necati Arabacı, Ayhan Bora Kaplan'ın oğluna yaklaşık 50 adetlik Cumhuriyet altını taktı.

İlerleyen saatlerde sünnet düğününde Sibel Can sahne aldı. Adı Sinan Ateş cinayetine karışan Menderes Kutlu'nun, Sibel Can şarkı söylerken başından dolarlar attığı dikkat çekti.

İlgili Haberler