Herkes seferber oldu: Aydın’dan depremzedelere yardım kampanyası!

Herkes seferber oldu: Aydın’dan depremzedelere yardım kampanyası!
Aydın’da Kuşadası Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin ardından yardım kampanyası başlattı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kahramanmaraş’taki halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlattıklarını paylaştı. Günel malzemeleri hazırlamaya başladıklarını, destek ekipleri ile birlikte deprem bölgesine yola çıkacaklarını söyledi.

Kuşadası Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17 sıralarında meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki seferber oldu. Kısa sürede harekete geçen Kuşadası Belediyesi, yardım malzemelerini hazırlamaya başladı.

Güvercin Masa aracılığıyla da deprem bölgelerine ulaştırmak için çok sayıda başvuru alan Kuşadası Belediyesi, depremzedeler için bir yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen Kuşadalılar, battaniye, tüplü ısıtıcı, çadır, sıhhi malzemeler, kullanılmamış uyku tulumu ve kışlık kıyafet gibi temel ihtiyaç malzemelerini gün içerisinde Belediye Yeni Hizmet Binası, Davutlar Mahallesi Belediye Hizmet Binası ve Kuşadası Ticaret Odası Binası olarak belirlenen yardım toplama noktalarına teslim edebilecekler.

“TÜM DESTEĞİMİZLE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Kahramanmaraş ve çevre illerindeki depremzedelere başsağlığı dileyen ve üzüntülerini dile getiren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem yüreğimizi yaktı. Yardım malzemelerimizi hazırlamaya başladık. Kuşadası Belediyesi olarak destek ekiplerimizle birlikte deprem bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Tüm desteğimizle vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar