Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hedefi Söke’yi modern bir otogara kavuşturmak

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hedefi Söke’yi modern bir otogara kavuşturmak
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’yi ulaşım ve seyahat deneyimini daha konforlu ve etkili hale getirecek modern bir otogara kavuşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni otogarın şehir için büyük bir kazanç olduğunu belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’yi ulaşım ve seyahat deneyimini daha konforlu ve etkili hale getirecek modern bir otogara kavuşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni otogarın şehir için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, "Söz verdik, yapıyoruz. Bu modern otogar, şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirerek hem vatandaşlarımızın hem de ziyaretçilerimizin seyahat deneyimini artıracak" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 bin metrekare arsa alanı üzerine inşası başlanan, 3 bin metrekarelik inşaat alanı olan modern tasarımı ve zengin hizmet olanaklarıyla tasarlanan Söke Otogarı, hem vatandaşlara hem de şehre gelen ziyaretçilere kolaylık sağlayacak.

Otogarın içerisinde toplamda 52 adet misafir otoparkı, 14 adet otobüs indirme-bindirme peronu ve 11 adet minibüs peronu bulunuyor, bu sayede yolcuların güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmesi sağlanacak. Yerel toplu taşıma ihtiyaçlarını da gözeten otogar, 80 adet minibüs depo park alanı ile minibüs hizmetlerine destek verirken, 5 adet taksi durağı ile şehir içi ulaşımını kolaylaştıracak. 12 adet kooperatif ofisi ve 14 adet bilet satış noktası şehir sakinlerine çeşitli hizmetler sunarken, 7 adet dükkan da alışveriş olanağı sunacak. Ayrıca otogarın içinde 1 toplantı odası ve 1 dinleme odası yer alıyor.

Başkan Çerçioğlu, projeye ilişkin “Söz verdik, yapıyoruz. Bu modern otogar, şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirerek hem vatandaşlarımızın hem de ziyaretçilerimizin seyahat deneyimini artıracak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

7f7a701c-6f87-4037-b6b6-43ba1e75c959-w.jpeg

0967ea30-6bbc-4e98-b762-235f2ddff439-w.jpeg

4f8ab2b0-7521-4c14-8d60-2fe81d96bc84-w.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar