Aydilge'den sevenlerini korkutan haber! Acil ameliyat olacağını duyurdu

Aydilge'den sevenlerini korkutan haber! Acil ameliyat olacağını duyurdu
Sahne performanslarıyla tanınan ve bitmek bilmeyen enerjisiyle izleyicilerini coşturan şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabı üzerinden ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü şarkıcı sevenlerinden dua istedi.

Yıllardır süregelen enerjik sahne şovları ve eğlenceli müzikleriyle Aydilge, müzik dünyasında tanınıyor. Romantik komedi dizilerinin müziklerini üstlenerek başarılı bir iş çıkaran Aydilge, 'Hayat Şaşırtır' ve 'Aşka Gel' gibi şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşmıştı. Ayrıca, kendisinin müzik yaptığı dizilerin de genellikle popüler olduğu bir gerçek.

uui.jpg

44 yaşındaki şarkıcı, dinamik yaşam tarzı ve neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, 2018'de evlendiği eşi Utku Barış Andaç'la olan mutlu ilişkisiyle de biliniyor. Şarkılarıyla tanıdığımız Aydilge, son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Güncel konular hakkında düşüncelerini sık sık paylaşan ve video formatında yayınlayan Aydilge, çoğu zaman viral olmayı başarıyor.

uu.jpg

Karakteristik zıplama dansıyla tanınan ve sahnelerinde enerjisini en üst seviyede tutmaya çalışan Aydilge, bu sefer sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı.

Kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil bir ameliyat geçirmesi gerektiğini duyuran Aydilge, hastane odasından sevenlerinden dua istedi. "Sahne performanslarında biraz fazla coşmuşum sanırım. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı bir durumda. Bu nedenle onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Dualarınızı yollayın lütfen" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar