Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum!

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum!
Ünlü şarkıcı Ebru Polat, avukat Feyza Altun'un sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınmasına ilişkin çarpıcı bir yorumda bulundu.

Altun'un şeriat ile ilgili paylaşımları sonrasında yaşanan süreci değerlendiren Polat, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Altun hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatması ve ardından gözaltına alınmasıyla gündeme gelen konuya ilişkin Polat'ın sözleri, dikkat çekti.

Polat, bir takipçisinin "Feyza Altun meslektaşın hakkında görüşün nedir?" sorusuna yanıt verirken şu ifadeleri kullandı:

"Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum. Avukatlar zaten genel olarak akıllıdır. Arkadaşlar, suç olmadan nerede nasıl konuşmaları gerektiğini bilirler... Şeriat sözlük anlamında 'İslam hukuku' demek eğer bir küfür varsa maalesef suç... Ama bu ülke laiktir, şeriat burada geçerli değil vs. gibi kelimeler varsa tabii ki suç değil... Muhtemelen Feyza yönetim şekli için konuştu ama savcı sözlük anlamının kapsamına sokup suç saydı vs... Konunun içeriğini tam olarak bilemiyorum."

sdeee.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar