Avcılar'daki baltalı 3 saldırgan tutuklandı

Avcılar'daki baltalı 3 saldırgan tutuklandı
İstanbul Avcılar'da komşular arasında çıkan baltalı kavgaya karışan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstanbul Avcılar'da iki komşu aile arasında park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışmada komşularının baltalı saldırısı üzerine M.Ç. (50)  başından ve karısı A.Ç. ise ayağından yaralandı. Polis ekipleri yaralama olayına karışan üç kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Öte yandan SerhatZgn isimli sosyal medya kullanıcısı, başından yaralanan kişinin dayısı olduğunu söyleyerek, "Bu tarz insanların en büyük ceza almasını istiyoruz bizim canımız yandı başka canlarda yanmasın" ifadelerini kullnadı.

SerhatZgn isimli sosyal medya kullanıcısının paylaşımı şöyle:

"İnsanlıktan nasibini almamış canilerin dün gözaltına alındığı ve bugün mahkemeye çıkacakları bilgisini aldık bu olayın sonuna kadar takipçisizi olacağız başka canlar yanmaması için bu tarz insanların en büyük ceza almasını istiyoruz bizim canımız yandı başka canlarda yanmasın
Dayım yoğun bakımdan çıkarıldı bugün hayati tehlikesi yok çok şükür."

serhatzengin.jpg

NE OLMUŞTU

Avcılar'ın Yeşilkent Mahallesi'nde iki komşu arasında park tartışması yaşandı.  Dün saat 13.00 sıralarında gerçekleşen baltalı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, ikisi sopalı biri baltalı olmak üzere üç kişi tarafından darp edilen bir kişinin yere düştüğü görüldü. Baltalı kişinin, baltanın ters tarafıyla sert darbeler indirdiği ve saldırganlara yumruklarıyla karşılık veren bir başkasına da aynı şekilde toplu halde saldırdıkları yer aldı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar