Avcılar'da şok görüntü! Kaldırımda yoluna devam etti

Avcılar'da şok görüntü! Kaldırımda yoluna devam etti
Avcılar’da bir otomobilin yaya kaldırımında gittiği anlar cep telefonu kamerası ile sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler sonrası Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Sürücünün kimliğini tespit etti.

Avcılar ilçesinde bir otomobilin yaya kaldırımında seyir halinde olduğu anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin yayılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobilin plakasını tespit etti ve sürücüyü belirledi.

Tespit edilen plakaya sahip aracın sürücüsü O.D.'ye, 'Trafik işaret ve levhalarına uymamak' maddesinden 690 lira, 'Araçları kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde sürmek' maddesinden 690 lira olmak üzere toplam bin 380 lira para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücü O.D. hakkında 'Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem başlatıldı.

Bu olay, sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerin yetkililer tarafından hızla değerlendirilmesi ve gerekli cezai işlemlerin uygulanmasıyla sonuçlandı. Trafik kurallarına uymamanın ciddi yaptırımlar doğurduğu vurgulanarak, kamunun güvenliği ve düzeni için denetimlerin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar