Avcılar'da hırsız neye uğradığını şaşırdı! Tırmandığı evden jet hızıyla kaçtı

Avcılar'da hırsız neye uğradığını şaşırdı! Tırmandığı evden jet hızıyla kaçtı
Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan 2 katlı binanın ilk katında hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsız fark edildiğini anlayınca balkondan kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan 2 katlı binanın ilk katında hırsızlık olayı yaşandı. 15 Nisan Cumartesi günü 05.30 sıralarında 4 şüpheliden 2'si ellerini birleştirip arkadaşlarını kaldırarak ilk kattaki dairenin balkonuna soktu. Belinden çıkardığı tornavida ile balkon camını açan şüpheli eve girdi.

Bu esnada çıkan seslere uyanan ev sahibi, karşısında hırsızı görünce eşine "Tabancamı getir" diyerek seslendi. Korkan hırsız, yaklaşık 4 metre yükseklikteki balkondan atlayarak arkadaşlarını da alıp kaçtı. Yaşananların ardından ev sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, yaptıkları güvenlik kamerası ve parmak izi incelemesinin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 


 

"HER YERDE GEZİYORLAR"

Yaşanan hırsızlık girişimini gören Emre Karan, "05.00 - 05.30'da 4 kişi gelmişler. O kadar rahatlar ki sanki günlük rutinleri gibi. Şuradan giriyorlar. Oradan ben merdivenle çıkmaya üşenirim. Biri burada bakıyor. Diğer ikisi piramit şeklinde yapıyorlar, birini çıkartıyorlar. Tornavidayla açıyor. Sonra bir 15 dakika kadar dolaşıyor. İlginç olan o hiçbir şey çalmıyorlar. Tam çıkacakken, ev sahibi ile karşılaşıyorlar. Ev sahibinin dediğine göre 16 yaşındalar. Ev sahibi 'Silahımı getir' diyerek korkutuyor hırsızları. Onlar da kaçıyor. O kadar zaman dolanıyor, bir şey de çalamıyor. Her yerde geziyorlar. Üçüncü, dördüncü kata demir taktırmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar