Ahlaksız teklifte bulunulan esnaf kadın açıklama yaptı!

Ahlaksız teklifte bulunulan esnaf kadın açıklama yaptı!
Avcılar'da tekel işleten esnaf kadın, yabancı uyruklu şahıs tarafından taciz edildi. Yaşanan iğrenç olaydan sonra olayın mağduru Bircan Metin polise giderek şikayetçi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da iğrenç bir olay yaşandı. Tekel bayisine gelen yabancı uyruklu şahıs, esnaf Bircan Metin’e ahlaksız bir teklif yaptı. Yabancı uyruklu sapık, işyerine gelip esnafa el hareketleri ve sözel bir şekilde cinsel birliktelik teklif etmesi doğrultusunda esnaf Metin, yabancı şahsı tokatlayıp kapıdan dışarı attı. Bu iğrenç olaya maruz kalan Metin mağdur olduğunu belirterek, “Bana eşim, sevgilim olup olmadığını sordu. El hareketleri ile benimle birlikte olmak istediğini söyledi" dedi.

Yaşanan olaydan sonra mağdur olduğunu anlatan Metin, kendisine iğrenç teklifte bulunan şahıstan polise giderek şikayetçi oldu. Şikayetçi olmaya giderken kamera kayıtlarını da teslim eden Metin şöyle dedi: "Cevap vermedim, çıkmasını istedim. Daha sonra istismarda bulundu. Ben de tartaklayarak onu dışarı attım. Rahat yürüyemiyoruz. Çalışamıyoruz. Kapının önüne dahi çıkamıyoruz. Mağduruz. Türkçe konuşmuyor, el hareketleri ile… Aksanı Arapça ama Türkçe’yi çok az biliyor. Bana eşim, sevgilim olup olmadığını sordu. El hareketleri ile benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de o sinirle kendisine bir tokat atarak onu dışarı attım".

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar