Avcılar’da 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Avcılar’da 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Avcılar'da bir binada çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, Yeşilkent Mahallesi G-623 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın çatısında meydana gelen şiddetli yangın, gökyüzünü alev top­ları­yla aydınlattı. Olay, saat 23.00 sıralarında gerçekleşti ve hızla büyüyen alevler, çevrede paniğe yol açtı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktığı tahmin edilen yangına, bölge sakinleri tarafından yapılan ihbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale ederek alevleri kontrol altına almak için büyük çaba harcadı. Yangın, yan binaya sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yaşanan korkunç anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntüler, alevlerin binanın çatısını sararak yükselmesini, itfaiye ekiplerinin çabalarını ve yangının etkisi altında kalan mahalle sakinlerinin telaşını anbean yansıttı. Yetkililer, olayın sebebini araştırırken, yangının çevredeki diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınmasının olası bir faciayı önlediğini belirtiyor. Olay yerinde inceleme başlatılırken, yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmış değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar