Attila Szalai resmen Hoffenheim'da: İşte bonservis bedeli

Attila Szalai resmen Hoffenheim'da: İşte bonservis bedeli
Fenerbahçe, Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin 12 milyon 300 bin avro bonservis bedeliyle Alman ekibi Hoffenheim'a transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'a, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12 milyon 300 bin avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Sarı-lacivertli forma altında geçtiğimiz sezon lig, kupa ve Avrupa olmak üzere 52 resmi maça çıkan Attila Szalai, 3 gol atarken 2 de asist yaptı.

SZALAİ'DEN DUYGUSAL VEDA MESAJI

Szalai, transferin ardından sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçe ailem,

İlk günümden son güne kadar, her gününü mutluluklarla hatırlayacağım dolu dolu 2.5 seneyi geride bıraktım. Türkiye'nin güzel insanlarını tanıma ve dillerini öğrenme fırsatı buldum. Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek benim için çok değerli.

Şimdi yeni bir maceraya atılıyorum ama Fenerbahçe ve Türkiye; benim kalbimde her zaman özel bir yerde olacak. Bana bu imkanı sunan ve bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ederim.

Hepinizi özleyeceğim.

Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın."

szalai1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar