ATM üzerinden dağıtılmaya başlandı... Kısa süre için 1000 lira alabilirsiniz

ATM üzerinden dağıtılmaya başlandı... Kısa süre için 1000 lira alabilirsiniz
Yeni yılın yaklaşması ile başta özel bankalar olmak üzere pek çok kurum, farklı uygulamalara imza atıyor. Son hamle ise müşteri sayısını artırmak isteyen Alternatif Bank'tan geldi. İşte 92 lira masrafla kısa süre için 1000 lira ödeme imkanının ayrıntıları...

ATM ÜZERİNDEN DAĞITIYORLAR: 1000 LİRA ÖDEME KAMPANYASI BAŞLADI

Gerek ekonomik kriz ve gerekse de düşük maaş nedeniyle geçinmekte zorlanan vatandaşın imdadına banka promosyonları ve faizsiz krediler yetişti.

2023 yılına yaklaşılırken müşteri sayısını artırmak isteyen bankalara Alternatif Bank da eklendi.

Alternatif Bank taksitli nakit avans kampanyası hakkındaki detayları açıkladı. Online olarak gerçekleştirilen başvurular ile faizsiz kredi kampanyasından yararlanabileceği belirtildi.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Ek Ücret ödemeden 12 ay taksitli nakit kredi kampanyası kısa sürede onaylanmaktadır. Alternatif Bank tarafından sunulan taksitli nakit avans başvurusu için ATM üzerinden ya da online internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra mobil uygulama üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Vatandaşlar için en az 2 en fazla 12 taksit seçeneği bulunmaktadır. Taksitli nakit avans uygulaması için ek ücret de talep edilmiyor. Bu kapsamda Müşterilerden en az 50 TL işlem tutarı istenirken üst limit ise kredi kartında bulunan nakit miktarı doğrultusunda belirlenir.

İŞTE NAKİT AVANS KAMPANYASINDA ÖDEME TABLOSU

Nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için ödeme tablosu da açıklandı. Bu kapsamda aylık taksit tutarını öğrenebilirsiniz. Müşteriler en az 3 taksit en fazla 12 taksit yapabilmektedir. Alternatif Bank ödeme tablosu şekildedir:

Kredi tutarı:1000TL

Taksit sayısı:3

Taksit tutarı:344,73TL

Kredi tutarı:1000TL

Taksit sayısı:12

Taksit tutarı:92,83TL

NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURACAKSINIZ?

Alternatif Bank tarafından sunulan kampanya için başvurular mobil uygulama üzerinden yapılıyor. Başvuru için kişilerin Alternatif Bank müşterisi olması gerekiyor. Alternatif Bank müşterisi olmak için şubeler üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden görüntülü konuşma yöntemiyle doldurulan form sayesinde kolay bir şekilde banka müşterisi olabilirsiniz. Banka müşterisi olan kişiler kredi başvurusu yapabilmektedir. Kredi kartını fiziki olarak alan kişilerin başvuruları ise 3 veya 7 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar müşteri hizmetleri(444 00 55)üzerinden bilgi edinebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar