Atatürk’ün fotoğrafını yakıp tehditler savurdu: Sıra size de gelecek

Atatürk’ün fotoğrafını yakıp tehditler savurdu: Sıra size de gelecek
Atatürk’e yönelik provokasyonlar devam ediyor. Atatürk’ün fotoğrafını yakıp tuvalete atan şahıs, bir kez daha fotoğraf yakıp tehditler savurdu. O videoya sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

İmam Hatip Lisesi’nde okuyan bir öğrencinin Atatürk fotoğrafına yaptığı saygısız hareket tüm ülkede tepki toplayıp, gündem olmuştu. Lise öğrencisi çirkin videonun yayılmasının ardından önce gözaltına alınıp sonra tutuklandı.

Liseli öğrencinin yaptığı saygısız hareketin etkileri henüz geçmemişken Atatürk’e bir çirkin saldırı daha yapıldı. Fatih isimli sosyal medya kullanıcısı dün Atatürk fotoğrafını yakıp tuvalete attığı bir video yayınlamıştı.

zazaz.jpg

Aynı kişi yeni bir video daha paylaştı. Yine salonun ortasında Atatürk fotoğrafı yakan kişi bu kez hakaretler ve tehditler savurdu.

“DIŞARIDAKİ PUTLARI DA YAKACAĞIM”

Çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişi “Şimdi de çıkıp dışarıdaki heykelleri kıracağım. Benim dinime saygısız olmayan ben hiç saygı duymam. Bu kafiri yaktığım gibi dışarıdaki putları da yakacağım. Bekleyin beni. Sıra size de gelecek” dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar