Atatürk düşmanlığı ile bilinen Selman Öğüt’ün Medipol Üniversi'nden kovulduğu ortaya çıktı

Atatürk düşmanlığı ile bilinen Selman Öğüt’ün Medipol Üniversi'nden kovulduğu ortaya çıktı
Atatürk’e hakaret ettiği sözleriyle bilinen ve “Pelikan” grubuna yakın olduğu iddia edilen Selman Öğüt’ün Medipol Üniversitesi ile ilişkisinin birkaç hafta önce kesildiği ortaya çıktı. Öğüt’ün Twitter hesabından Medipol Üniversitesi adını çıkardığı görüldü.

Atatürk’e hakaret ettiği sözleriyle bilinen ve “Pelikan” grubuna yakın olduğu iddia edilen Selman Öğüt’ün Medipol Üniversitesi ile ilişkisinin birkaç hafta önce kesildiği ortaya çıktı.

Öğüt’ün Twitter hesabından Medipol Üniversitesi adını çıkardığı görüldü.

Oda Tv’de yer alan habere göre, AKP içinde “Pelikan” olarak bilinen gruba yakınlığı ile bilinen Selman Öğüt’ün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’nden kovulduğu ortaya çıktı. Öğüt’ün üniversite ile ilişkisinin birkaç hafta önce kesildiği öğrenildi.

Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı (TESA) tarafından kuruldu. Vakfın yani dolayısıyla üniversitenin kurucusu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca…

Selman Öğüt, 2014 yılından beri Medipol Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışıyordu. Öğüt, Atatürk’ü hedef alan çıkışlarıyla son zamanlarda tartışma yaratmıştı.

Öğüt Twitter hesabında Medipol Üniversitesi’nin adını da çıkardı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar