Ataşehir'de berber dükkanına silahlı saldırı: 1 yaralı

Ataşehir'de berber dükkanına silahlı saldırı: 1 yaralı
İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bulunan Yeni Çamlıca Mahallesi'nde, Mithatpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir berber dükkanına silahlı saldırı düzenlendi. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi ve saldırı sonucunda 1 kişi yaralandı.

İddiaya göre, motosikletle sokağa gelen kimliği belirsiz bir saldırgan, dükkanın bulunduğu cadde üzerinde ilerlerken aniden silahını çekerek ateş açtı. Saldırı sonucunda Baran S. isimli bir kişi yaralandı. Olayın hemen bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunarak delil topladı. Yapılan çalışmaların ardından ekipler, olay yerinden ayrıldı ancak olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olaya tanık olan Levent Al, yaşananları şu şekilde aktardı: "Oturuyorduk. Ondan sonra bir tane kasklı motorcu geldi buraya. Plakası yoktu. Geldi berber dükkanının önünde durdu. Kuaförün müşterisine bir el ateş açtı. Sonra arkasına bakmadan baktı gitti"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar