Atanur Aydın kimdir? Yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kaç yaşında, nereli?

Atanur Aydın kimdir? Yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Van İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Atanur Aydın insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Atanur Aydın'ı araştırıyor. Peki Atanur Aydın kimdir? Yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kaç yaşında, nereli?

Atanur Aydın kimdir?

Atanur Aydın, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından alınan karar ile Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Bu kararın ardından birçok vatandaş Atanur Aydın'ın hayatını araştırmaya başladı. Peki Atanur Aydın kimdir? Yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kaç yaşında, nereli?

ATANUR AYDIN KİMDİR?

Atanur Aydın, 1973 yılında Kars'ta doğmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan 48 yaşındaki Atanur Aydın 1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuştur. İlk olarak meslek hayatına Komiser Yardımcısı olarak başlamıştır.

Atanur Aydın, meslek hayatı boyunca Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü gibi çeşitli illerde görev yapmıştır. Bu görevlerinin haricinde Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığı gibi birimlerde de çalışmıştır.