Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda önemli görev değişiklikleri yaşandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliklere Caner Atasever, Mahmut Kaynar ve Songül Afşar atandı. Bununla birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın görevden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereği Başmüfettişliklere Ercan Sarı, Atilla Özkan, Mustafa Yavuz Ülküm, Birol Baha Bağ, Burak Büyükkuzukıran, Fatih Tuna Tunasoylu, Enes Keten ve Emre İlhan atandı. Bu değişikliklerin yanı sıra, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda da boş bulunan İş Müfettişliği'ne Yasin Zengin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Başmüfettişliğe ise Müfettiş Eşref İmamoğlu atandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar