Atakan Yazgan kimdir? CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan kaç yaşında, nereli?

Atakan Yazgan kimdir? CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa süre kala CHP'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan'ın hayatı insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Atakan Yazgan kimdir? CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan kaç yaşında, nereli?

Atakan Yazgan kimdir?

Türkiye yeni bir yerel seçimlere hazırlanıyor. 31 Mart 2024'te düzenlenecek olan seçimlere kısa bir süre kala partilerin adayları arasındaki rekabet giderek artmaya başladı. CHP Isparta Belediye Başkan Adayı olan Atakan Yazgan'da insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Atakan Yazgan'ın hayatını araştırıyor. Peki Atakan Yazgan kimdir? CHP Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan kaç yaşında, nereli?

ATAKAN YAZGAN KİMDİR?

İş insanı olan Atakan Yazgan Özel Saint Benoît Fransız Lisesi'nden mezun olmuştur. Atakan Yazgan kendi adını taşıyan örme kumaş ve tekstil firmasının sahibidir. Ayrıca Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesidir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Isparta Belediye Başkan adayı olan Atakan Yazgan daha önce Ispartaspor kulüp başkanlığı da yapmıştır.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar