Ata Demirer'den 3 yıl aradan sonra sevindiren karar!

Ata Demirer'den 3 yıl aradan sonra sevindiren karar!
Ata Demirer, üç yıl sonra sahnelere geri dönecek. Tek kişilik gösterisi ile 16 Şubat'ta izleyici ile buluşacak.

Ünlü komedyen, oyuncu ve müzisyen Ata Demirer, sanatseverlerle buluşmak için 3 yıl aranın ardından "Ata Demirer Gazinosu" adlı yeni gösterisi ile sahnelere dönüyor.

Demirer'in renkli performansı, 16 Şubat tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) izleyicilerle buluşacak.

Ata Demirer'in uzun bir aradan sonra sahne alacağı "Ata Demirer Gazinosu", geniş bir repertuvarla seyircilere keyifli bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Türk sanat müziğinden opera, türküden pop müziğine kadar çeşitli müzik türlerini içeren gösteri, aynı zamanda Demirer'in stand-up yeteneklerini de sergileyecek. Sahnedeki performansına müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik edecek.

Demirer'in daha önce sahneye koyduğu "Tek Kişilik Dev Kadro 1" ve "Tek Kişilik Dev Kadro 2" adlı stand-up gösterilerinden sonra hayranları, bu yeni projede sanatçının ne gibi sürprizlerle izleyici karşısına çıkacağını merakla bekliyor.

"Ata Demirer Gazinosu"nun ilk etkinliği 16 Şubat'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek ve ardından 22 Şubat, 15 Mart, 1 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM'de, 20 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 22-23 Mart'ta ise Ankara Congresium'da sahne alacak. Sanatseverler, Ata Demirer'in enerjisi ve sahne performansıyla dolu bu özel gösteriyi kaçırmamak için biletlerini şimdiden temin edebilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar