Astrolog Dinçer Güner saat vererek uyardı! Herkes dikkatli olsun

Astrolog Dinçer Güner saat vererek uyardı! Herkes dikkatli olsun
Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumları esnasında Ay'ın boşlukta olacağını belirterek herkesi 'büyük kayıplar' ile ilgili uyardı. Güner, etkinin saat 18:19'a kadar devam edeceğini ifade etti.

Astrolog Dinçer Güner, Ay'ın boşlukta olacağı dönemlerde alınacak adımların ve verilecek kararların riskli olabileceğine dikkat çekti.

Güner'in burç yorumu ve uyarıları şu şekilde:

"Rüzgarda Salınan Yaprak Misali: Bugün Ay 18:19'a kadar boşlukta olacak. Ay'ın boşlukta olması, Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiçbir gezegenle temas etmemesi anlamına gelir. Bu zaman dilimleri, adeta boşa harcanan zamanlardır. Yeni işlere, projelere veya ilişkilere başlamak için uygun değildir; çünkü başlatılan her şey belirsizlik içinde kalır.

Duraklama dönemine benzer bir durumdur. Her şey bir anda durur, işler yolunda gitmez ve geçici bir tıkanıklık meydana gelir. Eğer somut sonuçlar elde etmek istiyorsanız, Ay'ın boşlukta olduğu zamanlardan kaçının.

Normal rutin işlerinizi sürdürebilirsiniz, ancak yeni başlangıçlardan kaçının veya dikkatli olun. Bu dönemde organizasyon zorlaşır, dağılmalar meydana gelebilir ve dikkat dağınıklığı yaşanabilir.

Bu zaman dilimi aynı zamanda rahatlama ve gevşeme için idealdir. Bu yüzden sizi rahatlatacak şeyler yapın, ihtiyaçlarınızı tespit edin ve planlar yapın. Ay boşluktan çıktığında harekete geçin.

Ay'ın boşlukta olduğu anlar, ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak ve içe dönmek için idealdir."

sdff.jpg

AY'IN BOŞLUKTA OLMASI NE ANLAMA GELİYOR

Ay'ın boşlukta olması astrolojide belirli bir burçtan diğerine geçerken hiçbir gezegenle temas etmemesi anlamına geliyor. Bu süreçte Ay, bir burçtan ayrılırken bir sonraki burca geçiş yapmadan önce bir ara döneme girer. Bu dönemde Ay'ın etkisi zayıflar ve astrolojik olarak belirsizlik ve belirsizlik hissi artar.

Astrolojiye göre, Ay boşlukta olduğunda başlamak istediğiniz yeni projeler veya işler için uygun bir zaman değildir. Zira bu dönemde başlatılan girişimler genellikle beklenen sonuçları vermez veya beklenmedik komplikasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Ay boşlukta olduğunda daha çok içe dönme, dinlenme, meditasyon gibi ruhsal ve içsel çalışmalar için uygun bir zaman. Bu dönemi kullanarak mevcut işlerinizi düzenleyebilir, planlarınızı gözden geçirebilir veya zihinsel ve duygusal dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar