Aslı Hünel ölümden döndü!

Aslı Hünel ölümden döndü!
Ünlü şarkıcı Aslı Hünel'in 2019 yılında sahnede aldığı mekanda ölümden döndüğü ortaya çıktı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Hünel, "Sahnede şarkı okurken bir anda ateş bastı, içim sıkıştı. Kalp krizi geçiriyorum sandım. Meğer panik atak geçirmişim." dedi.

Geçtiğimiz aylar çıkardığı "Sade ve Sakin" şarkısı ile büyük beğeni toplayan Aslı Hünel, TV çekimleri ile de yoğun bir dönemde geçiyor. Gelin Evi programının sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2019 yılında sahnede yaşadığı bir olaydan bahsederken ölümden döndüğünü ifade eden Hünel, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"2019''u 2020''ye bağlayan gece Florya''da bir mekanda sahneye çıktım. Mükemmeliyetçi bir yapım var. Her şeyin düzgün ve iyi ilerlemesini isterim. O gecede her şeyi kontrol ettim. Sahneye çıktım. Şarkılarımı okuyordum. Bir anda ateş bastı. Ne olduğunu anlamadım. Sonrasında birden kalbim sıkıştı ve kalp krizi geçiriyorum sandım.

O sırada yılbaşı gecesini mutlu geçirmek için oraya gelen konuklara bir şey belli etmemeye çalıştım. İzin isteyip kulise geçtim biraz dinlendim. Bu sırada vokallerim programa devam etti. Derin nefes aldım. Dışarı çıkıp rahatlamaya çalıştım. Kendimi telkin ettim, dualar ettim ve sonrasında üstümü değiştirip sahneye çıktım. Ertesi gün hastaneye gittim. Bir gün önce sahnede yaşananları anlattım. Doktor panik atak geçirdiğimi, kusursuz olma isteğinin bu hastalığı tetikleyebileceğini söyledi."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar