Aşkları belgelendi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir teknede dudak dudağa görüntülendi

Aşkları belgelendi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir teknede dudak dudağa görüntülendi
Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde rol alan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Göcek Binlik Koyu'na demirli teknede dudak dudağa görüntülendiği iddia edildi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkın’ın da uyumları ile dikkatleri üzerine çeken Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sevgili oldukları sürekli gündeme gelse de ikili her seferinde arkadaş oldukları dile getiriyor.

Dizi sezon finali yapar yapmaz Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir soluğu tatilde aldı. Dalaman Havalimanı'nda ayrı ayrı görüntülenen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in aşk yaşadığı kanıtlanmış oldu.

afmert.jpg

Sosyal Medya platformlarından olan TikTok’ta paylaşılan bir videoda, Demir’in kulağındaki kulaklık dikkat çekti. Yakışıklı oyuncunun taktığı kulaklığın Afra Saraçoğlu’nda görülmesi de gelen dedikoduları güçlendirdi.

aaaa.gif

2. Sayfa'nın Instagram’da paylaştığı bir habere göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in Mavi Tur’a çıktığı gelen iddialar arasında. 2.Sayfa ayrıca çok konuşulacak bir iddia daha ortaya attı. Gazeteci Umut Ünver’in, ünlü çifti teknede dudak dudağa görüntülediğini ancak fotoğrafın henüz yayınlanmadığını duyurdu.

İşte 2.Sayfa'nın o paylaşımı:

"Aralarında aşk var mı yok mu, yoksa sadece kankalar mı? Herkesin merak ettiği bu sorular nihayet yanıt buldu. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in dizi aşkı gerçek oldu. Çift Göcek Binlik Koyu'na demirli teknede Umut Ünver tarafından dudak dudağa görüntülendi. Ancak fotoğraflar bugün yayınlanmadı. Şimdilik bu kadar detay yeter"

paylasim.gif

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar