Aşkım Kapışmak 2025'ten sonra olacakları sıraladı. Herkes delirecek

Aşkım Kapışmak 2025'ten sonra olacakları sıraladı. Herkes delirecek

Yazar Aşkım Kapışmak, kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış serbest bırakılmıştı. Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025'ten sonra olacakları tek tek sıraladı...

Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden ünlü isim bu kez yaptığı açıklamalarıyla gündem oldu. Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025'ten sonra olacakları öngörerek dikkatleri üzerine çekti.

640xauto-005.webp

Ankara merkezli bir kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan Aşkım Kapışmak, suçlamaları reddetmiş ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdi ise yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ergönenç'in YouTube programına katılan Kapışmak, 2025 sonrası için çarpıcı öngörülerde bulundu.

18933028-728xauto.webp

'DELİRMELER SOKAKLARA DÖKÜLECEK'

Kapışmak, "2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek. Para ve sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar yaygınlaşacak... Psikoloji tamamen anlamını yitirecek. Herkes buna hazır olmalı. Moda kaybolacak, trendler yok olacak" şeklinde konuştu.

ii.jpg

'BUNLARIN HİÇBİRİ KEHANET DEĞİL'

Ergönenç, "Bunların hiçbiri kehanet değil. Topluma bir sosyolog, danışan, terapist ya da dikkatli bir gözle bakan herkesin net görebileceği ve toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar" dedi. Programdaki bu anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

jko.jpg