Aşk iddiaları doğru çıktı! İşte Murat Boz'un yeni sevgilisi

Aşk iddiaları doğru çıktı! İşte Murat Boz'un yeni sevgilisi
Bir süredir şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Ayça Ayşin Turan arasında aşk yaşandığı iddia ediliyordu. O Ses Yılbaşı'ndan sızan görüntüler ikili arasındaki aşkı gözler önüne serdi.

Murat Boz ile sevgili olduğuna yönelik dedikoduların ardından Turan''ın O Ses Yılbaşı''na katılması beklenmiyordu. Ancak gerçekleşen çekimden sızan görüntülerde Boz ile Turan''ın birlikte dans ettikleri ortaya çıktı.

ALDATILINCA TERK ETTİ!

Ayça Ayşin Turan, yaklaşık 1 yıl boyunca ilişki yaşadığı Alp Navruz tarafından aldatıldığını öğrenince ihaneti affetmemiş ve ilişkiyi noktalamıştı. Ada Masalı dizisinde başrolleri paylaşan ikilinin ayrılığı ve Alp Navruz''a yöneltilen ihanet iddiaları sosyal medyada büyük etki yaratmıştı. Turan''ın bu olaydan sonra adının Murat Boz ile anılması ise güzel oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. O Ses Yılbaşı programından gelen görüntüler ise bu heyecanı yükseltecek türden. 



SEVGİLİSİNİN ŞARKISINI SÖYLEDİ

Turan, O Ses Yılbaşı''nda Murat Boz''un ''Özledim'' şarkısını seslendirdi. Turan''ın performansının ardından ikili arasında samimi görüntüler gerçekleşti. Boz ve Turan''ın birbirine sarıldıkları fotoğrafa sosyal medyada “Midemde kelebekler dans ediyor”, “Çok güzeller” şeklinde yorumlar yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar