Aşk Adası izleyicisi Ekin Su'yu istiyor! Öpüşmesi olay olmuştu

Aşk Adası izleyicisi Ekin Su'yu istiyor! Öpüşmesi olay olmuştu
Aşk Adası programından birinci olarak ayrılan Türk oyuncu Ekin su Cülcüloğlu’nun hayranları yarışamaya tekrardan yarışmaya katılması için çağrıda bulunuldu.

Love Island (Aşk Adası) yarışmasının yeni sezonundan tatmin olamayan seyirci Ekin su Cülcüloğlu’nun tekrardan programa katılması için izleyiciler, "Geri dön Ekin Su" diyerek çağrıda bulundu.

Geçen sezon uzun uzun öpüşme sahneleri ile gündem olan Cülcüloğlu programdaki büyük ödülü de kazanmıştı. Ünlü isim yarışma sonrası da İngiltere''de pek çok teklif almıştı. Aşk Adası izleyicileri yeni sezondan mutsuz olunca Ekin Su’ya geri dön mesajları yağdırdı.

 

 

Aşk Adası hayranları, yarışmanın yeni sezonunun ''tekrarlayan'' ve ''sıkıcı'' olduğundan şikayet ettikten sonra Ekin-Su''ya villaya dönmesi çağrısında bulundu.

 

Ekin Su Cülcüloğlu, Love Island''ı karıştırdı! Dakikalarca öpüştüler...

İzleyiciler bu sezonun çok sıkıcı olduğunu söyleyerek, "Kışın aşk adası bombaları bomba değil adamım", "Bir iki hafta bile değil! Hepsi kararlı davranıyor çünkü oyun oynuyorlar ve ben sıkıldım. Bir daha Ekin Su gibi bir kraliçemiz olmayacak" ifadelerini kullanarak çağrıda bulundular.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar