Asgari ücret zammı sonrası Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! Canlı yayında duyurdu

Asgari ücret zammı sonrası Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! Canlı yayında duyurdu
Asgari ücrete yapılan yüzde 30'luk zammı değerlendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili açıklama geldi. Canlı yayında son gelişmeleri aktaran Bakan Bilgin, "EYT ile ilgili çalışmalarımız da var. Listenin ilk sırasında sözleşmeliler var. Sonra EYT de var... Bu sorunlar halledilecek. Bu önümüzdeki sorunların hepsini çözeceğiz." dedi.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI SONRASI DUYURDU! FLAŞ EYT AÇIKLAMASI

İşçi ve işveren milyonlarca vatandaş asgari ücrete gelmesi beklenen ara zamma odaklandı. Dün, NATO zirvesi sonrası yeniden Türkiye''ye dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği asgari ücrete ara zammı açıkladı. Kameraların karşısına işçi ve işveren temsilcileri ile oturan Erdoğan, net asgari ücretin 5 bin 500 liraya yükseltildiğini belirterek, ''''Bu bir ara zamdır. Maaşlar yılbaşında yeniden düzenlenecek'''' açıklaması yaptı.

BAKAN BİLGİN''DEN EYT AÇIKLAMASI

Asgari ücret zammı sonrası Haber Global''de canlı yayına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Bakan Bilgin, ''''EYT ile ilgili çalışmalarımız da var. Listenin ilk sırasında sözleşmeliler var. Sonra EYT de var... Bu sorunlar halledilecek. Bu önümüzdeki sorunların hepsini çözeceğiz'''' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar