Bez Bebek'in Yağmur'u genç kız oldu! Asena Keskinci güzelliğiyle göz kamaştırıyor

Bez Bebek'in Yağmur'u genç kız oldu! Asena Keskinci güzelliğiyle göz kamaştırıyor
Bir dönemin sevilen dizilerinden olan Bez Bebek'te Yağmur karakterine hayat veren oyuncu Asena Keskinci'nin yıllar içindeki değişimi şaşkınlık yarattı. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bez Bebek''te evin en küçük kızı Yağmur karakterine hayat veren güzel oyuncu Asena Keskinci''nin yıllar içindeki değişimi herkesi büyüledi. Bir dönemin sevilen dizisi Bez Bebek''e çocuk yaşlarda katılan ve diziden yıllar sonra yeniden gündeme gelen Asena Keskinci, son haliyle herkesi şaşırttı. Cesur paylaşımlarıyla herkesin dikkatini çeken güzel oyuncu, en son Masumiyet ve Ah Nerede dizileriyle ekranlarda rol almıştı.

Özellikle Bez Bebek dizisinde tanınan Asena Keskinci şimdilerde ise 21 yaşında. Genç ve güzel oyuncunun son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Her fırsatta özel hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu Asena Keskinci, son olarak pozuyla Instagram''ı salladı.

"Terliklerimle gelsem sana diyeceğim de süslenmeden çıkamıyorum" sözleriyle güzelliğini sergileyen Keskinci, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Keskinci''nin bu pozuna takipçileri, "Mona Lisa tablosu mübarek" ifadelerinde bulundu.

İşte herkesi mest eden genç oyuncunun son hali..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar