Artvin'de iş makinesi üzerine çığ düştü; operatör öldü

Artvin'de iş makinesi üzerine çığ düştü; operatör öldü
Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Karaköy köyünde akşam saatlerinde meydana gelen çığ felaketi, bölgede derin üzüntü yarattı.

Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi personeli operatör Gökhan Yılmaz (35), kullandığı iş makinesi ile bir kamyonetin üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Karaköy köyünde meydana gelen çığ felaketi sonrasında kendi imkanlarıyla kurtulan kamyonet sürücüsü ve yolcu, olayı sağ salim atlatırken, operatör Gökhan Yılmaz kar altında kayboldu. AFAD, sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerinin sevk edildiği bölgede, 2 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Gökhan Yılmaz'a ulaşıldı.

Ambulansla Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Bölgede etkili olan kar yağışı ve çığ riski nedeniyle yapılan çalışmalar devam ederken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Operatör Gökhan Yılmaz'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaşanan acı olay bölge halkını derinden etkiledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar