'Artık başka takımda oynasın!'

'Artık başka takımda oynasın!'
Oynadığı vasat futbolla Beşiktaşlı taraftarların hedefinde olan Necip Uysal'ın dünkü Başakşehir maçında yaptığı pas hatasının golle sonuçlanmasına siyah beyazlıların efsane golcüsü Feyyaz Uçar, "Necip Kardeşimize ne yapsak olmuyor, artık başka takımda oynamalı" sözleriyle tepki gösterdi.

Hakem Halil Umut Meler''in yaptığı hataların damga vurduğu maçta Medipol Başakşehir''in attığı golden önce Beşiktaş''ta pas hatası yapan Necip Uysal, karşılaşmanın ardından eleştirilen isimlerin başında geldi.

72. dakikada yedirdiği golden 3 dakika sonra yerini Talha Sanuç''a bırakan Necip kenara gelirken taraftarlar tarafından ıslıklandı. Maça kötü anlamda damgasını vuran Necip, kenara geldikten sonra bir hayli sinirlendi. Necip Uysal kulübeye gelirken su şişesini tekmeledi ve yedek kulübesinin içinde de su şişesini fırlattı. 

Necip''in Beşiktaş seviyesinde olmamasına dair en çarpıcı yorum ise Beşiktaş tarihine imzasını bırakmış Feyyaz Uçar''dan geldi. Siyah beyazlıların efsane golcüsü Uçar, Necip Uysal''ın Beşiktaş''ta ilk 11''de oynamasını eleştirdi. Yıllardır siyah beyazlı formayı giyen Necip''e ilişkin net konuşan Feyyaz Uçar, "Necip kardeşimize artık yapabileceği takımlarda şans vermemiz lazım. Bu kardeşimize ne yapsak olmuyor. Yapabileceklerinden daha fazla şey istemeye gerek yok. Kader de ağlarını örüyor sanki, bir şekilde Necip oynuyor." dedi.

"ONDAN DAHA FAZLASI BEKLENMEMELİ"

Feyyaz Uçar ayrıca "Açıkçası Necip için de artık üzülüyorum. Gerçekten kader de ağlarını örüyor galiba, kim gelse, gitse yine de Necip oynuyor. Bu da garip. Sergen Yalçın''la, Şenol Hoca ile, Slaven Bilic ile de oynadı. Kapasitesi bu kadar Necip''in. Daha fazlasını beklemeye gerek yok!" yorumunu yaptı.

Eleştirilerine devam eden Uçar, "Bir ayet var. Biliyor musunuz onu? İnsanlara yapabileceğinden fazla görev verme diye. Necip''e de yapabileceğinden fazla görev veriliyor. Tayyip Talha gelmiş, Necip yine oynuyor. Defalarca kez söyledim ama... Necip için üzülüyorum. Yeteneği bu kadar. Ona daha fazla sorumluluk yüklememek lazım. Oynayabileceği takıma gitmeli. İnanıyorum ki o da yedirdiği gol ve hataları ile üzülmüştür” ifadelerini kullandı.

Necip Uysal''ın oldukça kritik bir pozisyonda pas hatası yaptığını vurgulayan Güntekin Onay ise "Sürekli bunları yapıyor" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar