Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için başvuranlar dikkat! TOKİ İstanbul kuraları belli oldu

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için başvuranlar dikkat! TOKİ İstanbul kuraları belli oldu
Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği TOKİ İstanbul kuraları açıklandı. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler ilçelerinde inşaa edilecek 28.340 hak sahibinin isimleri belli oldu. İşte bütün ayrıntılar...

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

TOKİ tarafından başlatılan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İşyerim" kapsamında yapılan kura çekiminin İstanbul Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları tamamlandı. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Tuzla kura çekilişi sonrasında yapılan Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçlarıyla isim listesi belli oldu.

Arnavutköy Başakşehir,Esenler ilçeleri için gerçekleştirilen kuranın tamamlanmasıyla TOKİ İlk Evim kampanyasında İstanbul etabı da sona erdi. Belirlenen takvime göre, 2 gün erken tamamlanan TOKİ İstanbul kurasının sonuçları resmi internet adresi üzerinden duyuruldu.

TOKİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi, TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor. Kura sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesine TOKİ''nin resmi adresinden ulaşılabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar