Arkadaşıma nasıl saldırırsın dedi... Ağaca bağlı köpeğe kurşun yağdırdı

Arkadaşıma nasıl saldırırsın dedi...  Ağaca bağlı köpeğe kurşun yağdırdı
Sakarya’nın Karasu ilçesinde ağaca bağlı köpeğin kurşun yağdırılarak öldürüldüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

ESRA ANGÜN - İHA

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eğlence mekanı sahibinin ağaca bağlı köpeğine kurşun yağdırdı. Köpeğin can çekiştiği dehşete düşüren o anlar, güvenli kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Olay, 3 Temmuz Pazartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karasu ilçesi Yunus mevkii olarak bilinen bölgede İ.K.’ye ait eğlence mekanının önünde bulunan ağaca bağlı yasak ırklı köpek, yoldan geçen bir vatandaşa saldırdı. Saldırıya uğrayan kişi ise olayın yaşandığı mekanın hemen yanında bulunan diğer eğlence mekanına giderek sahibi olan M.O.’ya durumu anlattı. Yaşanan olaya sinirlenen M.O., saldırıdan yaklaşık 8 dakika sonra bölgeye gelerek, tabanca ile köpeğe kurşun yağdırdı.

aw930359-04.jpg

KÖPEĞİN SAHİBİ DE GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, olayın ardından köpeği öldüren M.O.’nun yanı sıra yasaklı ırk olarak bilinen köpeğin sahibi İ.K.’nin de gözaltına alındığı öğrenildi. Konuya ilişkin iki kişinin de gözaltı süreci devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar