Arka Sokaklar bu hafta neden yayınlanmadı? Arka Sokaklar 610. yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar bu hafta neden yayınlanmadı? Arka Sokaklar 610. yeni bölüm ne zaman?
Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar bu hafta yayınlanmayacak. Cuma akşamlarında ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi 7 Ocak tarihinde Kanal D yayın akışından çıkarıldı. Peki ama Arka Sokaklar neden yayınlanmadı? Arka Sokaklar 610. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar dizisi bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. 7 Ocak Cuma akşamında yayınlanması beklenen Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümü hakkında alınan son dakika kararı hayranları oldukça üzdü.

Arka Sokaklar Bu Hafta Neden Yayınlanmadı?

Arka Sokaklar 610. bölümü bu hafta yılbaşı olması ve sponsorlukları anlaşması gereğince  7 Ocak akşamında ekranlarda olmayacak. 

Arka Sokaklar 610. Bölüm Ne Zaman?

Arka Sokaklar dizisinin 610. yeni bölümü 1 haftalık aranın ardından 14 Ocak Cuma akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

arka1.jpg

Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekibimiz ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.

Mesut’un tutuklanma haberi ekibimizin gündemini değiştirir. Mesut’un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut’u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil’in planları henüz bitmemiştir.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet’i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar