Arif Keskiner kimdir? Arif Keskiner öldü mü? Arif Keskiner nereli?

Arif Keskiner kimdir? Arif Keskiner öldü mü? Arif Keskiner nereli?
Ünlü yapımcı Arif Keskiner'in sağlık durumu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan Arif Keskiner'in hayati durumunu merak ediyor. Peki Arif Keskiner kimdir? Arif Keskiner öldü mü? Arif Keskiner nereli?

Arif Keskiner kimdir?

Türk Sinema tarihine önemli bir yere sahip olan yapımcı Arif Keskiner, hayatını kaybetti. Haberin ardından birçok insan Arif Keskiner'in hayatını neden kaybettiğini merak etmeye başladı. Peki Arif Keskiner kimdir? Arif Keskiner neden öldü? Arif Keskiner nereli?

ARİF KESKİNER KİMDİR?

Arif Keskiner, Adana'nın Osmaniye ilçesinde 1938 yılında dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini Osmaniye'de tamamladıktan sonra İstanbul Sultanahmet Ticaret Lisesi'ne devam etti. Daha sonra İstanbul Yüksek Ekonomi ve Ticaret Okulu'ndan mezun oldu. Askerliğinin ardından Yılmaz Güney ile çalıştı ve Ağaoğlu Yayınevi müdürlüğü yaptı. Türkiye'ye dönüşünden sonra çeşitli alanlarda çalışmalar yaptıktan sonra filmciliğe adım attı.

Arif Keskiner, Türk sinemasının önemli yapımlarından olan "Otobüs", "Kapıcılar Kralı", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Maden", "Köşeyi Dönen Adam" ve "Piyano Piyano Bacaksız" gibi filmlerin prodüktörlüğünü üstlendi. Ayrıca "Yılanı Öldürseler" ve "Piyano Piyano Bacaksız" gibi filmlerin senaryo yazımına da katıldı.

ARİF KESKİNER NEDEN ÖLDÜ?

Arif Keskiner'in ölüm haberini, oyuncu Almula Merter duyurdu. Merter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Koca bir devir bitti... Işıklarda uyu. Yattığın yer incitmesin Arif Keskiner" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar